SER Maestrat en directe

“Yo sí hablaré de ti”. Madrid rebrà la nova tragicomèdia musical de Qelart, amb el vinarossenc Anthony Senén i Estrella Xtravaganza

La capital espanyola es prepara per a l’estrena de la nova tragicomèdia musical “Yo sí hablaré de ti”, una producció de Qelart que es presentarà el proper 7 de setembre als Teatres Luchana. Aquesta obra, que combina drama i comèdia, és una creació original d’Anthony Senén i Edgar Moreno, amb text de Benja de la Rosa i sota la direcció d’Edgar Moreno.

El repartiment i l’equip creatiu darrere d’aquest projecte reuneix a grans talents del món de les arts escèniques. Mamen Mengó assumeix el rol d’ajudant de direcció, Víctor Lucas es fa càrrec de la direcció musical, mentre que David Pizarro i Roberto del Campo són responsables de l’escenografia i utileria. Antonio Velasco signa el disseny de vestuari, Rodrigo Ortega il·lumina l’obra i Rubén Errebeene captura les imatges promocionals.

L’obra comptarà amb la participació estel·lar d’Estrella Xtravaganza, coneguda pel seu pas pel talent show “Drag Race España” i pel seu paper al programa de televisió ‘Reinas al Rescate’. Al seu costat, el vinarocense Anthony Senén, actor i productor amb una destacada trajectòria en teatre musical, compartirà el protagonisme.

“Yo sí hablaré de ti” no és només una obra d’entreteniment, sinó també una crida a la reflexió i la lluita pels drets LGTBIQ+. A través dels seus personatges, l’obra ens submergeix en la realitat de dos individus, abordant la seva història de manera íntima, dramàtica i humorística.

Els madrilenys i visitants podran gaudir d’aquesta proposta tots els dijous a les 22:30h fins al 12 d’octubre als Teatres Luchana. Després del seu pas per Madrid, la tragicomèdia musical emprendrà una gira per Espanya, portant el seu missatge i art a diversos racons del país.