SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Ana Isabel Teijelo és la nova gerent del departament de salut de Vinaròs

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha anunciat els nous nomenaments en posicions de responsabilitat dins el sistema sanitari valencià. Entre aquests destacats canvis es troba el de Javier Peñarrocha Nebot, que ha estat designat com a director de l’Hospital de Crònics i Llarga Estada (HACLE) La Magdalena de Castelló.

Al mateix temps, el departament de salut de Vinaròs veurà canvis a la seva direcció amb l’arribada d’Ana Isabel Teijelo Deiros com a nova gerent, prenent el relleu de Vanesa Jorge Vidal. Teijelo és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat del País Basc, amb especialització en Ginecologia i Obstetrícia. La seva trajectòria professional inclou passos per diversos hospitals, destacant el seu rol al comarcal de Vinaròs, on ha estat responsable de la Unitat de Reproducció Humana. A més, ha col·laborat en formació i docència en diverses institucions.

Quant a Peñarrocha, llicenciat per la Universitat de València, ha desenvolupat gran part de la seva carrera com a Metge de Família en centres de València i Castelló. Amb una àmplia experiència en Gestió Sanitària, ha estat al capdavant de diversos departaments de salut, incloent Vinaròs i La Plana. Actualment, continua la seva labor a la Zona Bàsica del centre de salut Illes Columbretes a Castelló.

Aquestes designacions són part de les accions per reforçar i millorar la gestió sanitària a la Comunitat Valenciana.