SER Maestrat en directe

Xaro Miralles serà la mantenidora de les Festes de Sant Joan i Sant Pere

  • La professora i exalcaldessa Xaro Miralles serà l’encarregada de donar inici a les Festes de Sant Joan i Sant Pere durant l’acte de proclamació.

El regidor de Festes, Víctor García, ha anunciat que Miralles, nascuda a Vinaròs i amb una destacada trajectòria en l’ensenyament i la política, serà la mantenidora de l’acte que tindrà lloc el pròxim 21 de juny a l’envelat del port. Aquesta cerimònia obrirà oficialment la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.

Miralles va cursar els seus estudis primaris al col·legi de la Misericòrdia i va continuar el batxillerat a l’actual institut Leopoldo Querol. Es va llicenciar en Ciències Matemàtiques a la Universitat de València el 1981 i des de 1993 és funcionària de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari.

La seva carrera política va començar el 2007, formant part de les llistes municipals a Benicarló. Va ser la primera alcaldessa de Benicarló des de 2015 fins a 2023, després de guanyar les eleccions consecutives de 2015 i 2019. Dins del PSPV-PSOE, ha ocupat càrrecs rellevants en el Comité Nacional i en l’executiva comarcal i local de Benicarló.

En l’àmbit personal, està casada des de 1982 i té dos fills i un net recent nascut.

El regidor García ha destacat la dedicació de Miralles a la societat tant en l’ensenyament com en la política i ha expressat la seva gratitud per haver acceptat el rol de mantenidora de les Festes. “Serà tot un privilegi poder escoltar les seves paraules”, ha conclòs García.