SER Maestrat en directe

Podcast | Compromís i VOX voten en contra de la incorporació dels 3 milions al pressupost municipal de Peníscola

Peníscola ha decidit incorporar més de 3 milions d’euros dels estalvis de diverses regidories al pressupost municipal del 2024, segons es va anunciar en el ple celebrat ahir, 16 de maig. Aquesta operació permetrà evitar la sol·licitud d’un préstec d’1,2 milions d’euros, destinant aquests recursos a múltiples inversions i reforços de partides clau per al municipi. 

El ple va evidenciar divisions polítiques, ja que els partits Compromís i Vox van votar en contra de la proposta. L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, va expressar la seva sorpresa per la decisió dels partits opositors, assenyalant que “Compromís i Vox voten en contra d’Andri” sense tenir en compte la modificació del pressupost presentat. L’alcalde va recalcar que es tracta d’un pressupost pensat per al poble i que “s’hauria de votar a dos mans”.

Al mateix temps, Andrés Martínez  també va agraïr el recolzament del Partit Socialista de Peníscola i assegura que aquest moviment financer permetrà al municipi afrontar inversions i necessitats sense incrementar l’endeutament, una decisió que es preveu que  beneficie als ciutadans de Peníscola.