SER Maestrat en directe

Vinaròs renova les Banderes Blaves en reconeixement a la qualitat de les seves platges

  • Les platges del Fortí i Fora del Forat de Vinaròs tornen a ser distingides amb les Banderes Blaves per la seva excel·lent qualitat de l’aigua, serveis als banyistes i gestió ambiental, reforçant la seva posició com a destinació turística referent.

 Vinaròs ha aconseguit renovar les Banderes Blaves per a les platges del Fortí i Fora del Forat, un reconeixement que posa en valor l’excel·lent qualitat del litoral vinarossenc. Aquesta distinció, concedida per la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE), destaca la neteja de les platges, la qualitat de l’aigua, els serveis de salvament i socorrisme, així com la facilitat d’accessibilitat i l’atenció a les persones amb discapacitat.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha destacat que en les últimes setmanes s’han intensificat les tasques de neteja i preparació de les platges per garantir que estiguin en òptimes condicions abans de l’estiu. A més, ha subratllat que el litoral de Vinaròs és un referent de qualitat turística i que des del govern municipal es treballarà en la preservació i promoció del mateix, sempre des de la sostenibilitat.

A partir del mes de juny, s’activaran tots els serveis de socorrisme, accessibilitat i atenció a les persones discapacitades tant a les platges del Fortí com a Fora del Forat. Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir platges de qualitat i inclusives per a tots els visitants, reforçant la imatge de Vinaròs com a destinació turística de primer nivell.