SER Maestrat en directe

Les Falles a Benicarló: Multitudinàries i Sense Incidents Destacables

Les Falles de Benicarló 2024: Celebració Exemplar Amb Pocs Incident

Benicarló ha viscut unes Falles tranquil·les i sense incidents remarcables, gràcies a la favorable meteorologia i la coordinació efectiva de les forces de seguretat i els organitzadors dels actes festius.

La regidora de Falles, Arantxa García, juntament amb el regidor de Policia Local, Fabián Flos, el tinent de la Guàrdia Civil José Manuel Martín i el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, han fet un balanç positiu de la celebració de les Falles 2024.

García ha destacat l’èxit de participació i ha expressat el compromís continu per millorar aquesta festa tradicional. Tant ella com Flos han agrait la col·laboració de totes les entitats involucrades en l’organització de les Falles, incloent-hi forces de seguretat, brigades municipals, personal sanitari i de neteja.

Martín ha elogiat el reforç de l’operatiu de seguretat i ha ressaltat la baixa incidència d’incidents greus durant els actes festius. D’altra banda, Cheto ha reconegut la necessitat de millorar alguns aspectes, com l’augment dels urinaris públics i el control dels artefactes pirotècnics, tot i que ha destacat la millora en la mobilitat gràcies a les places de pàrquing addicionals habilitades.

Pel que fa als incidents, s’han registrat només dues cremades de contenidors, deu papereres i tres arbres afectats. Pel que fa a les assistències sanitàries, s’han atès tres casos d’intoxicació etílica i cinc lesions per cremades.

Finalment, en relació amb el trànsit, s’ha decidit mantenir el doble sentit de circulació en alguns carrers durant tot l’any per millorar la mobilitat i la seguretat dels veïns.