SER Maestrat en directe

Peníscola apunta a superar el 85% d’ocupació durant la Setmana Santa

Peñíscola, el destacat destí turístic de la província de Castelló, es troba a les portes de rebre una onada de visitants durant la Setmana Santa. L’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peñíscola (AGRETUR) ha compartit les seves previsions, apuntant a una ocupació propera al 85% en la majoria dels establiments d’allotjament durant els dies centrals de les festivitats.

El regidor de Turisme, Ramón Simó, ha expressat el seu optimisme respecte a aquestes xifres, destacant l’impuls que representen per a la temporada estival: “Esperem una Pasqua amb molt bones xifres d’ocupació i la previsió que l’activitat que el sector ha mantingut al llarg dels caps de setmana de, pràcticament, tot l’hivern, s’impulsi de cara a la temporada estival amb molt bons resultats en aquests primers dies festius”.

Segons les estimacions de l’AGRETUR, s’espera que l’ocupació mitjana durant tota la Setmana Santa superi el 85%, amb pics encara més alts durant els dies festius escolars i posteriors, especialment a Catalunya i la Comunitat Valenciana, on es preveu una ocupació d’entre el 70% i el 80%.

Els dies més concorreguts seran el Divendres Sant i el Dissabte Sant, amb previsions que rocen el 100% d’ocupació als hotels de la ciutat, que compten amb prop de 10.000 places disponibles.

A més de les celebracions religioses, Peñíscola ofereix una variada programació d’activitats culturals i esportives per a tots els gustos. Des de processons pels carrers pintorescos de la ciutat antiga fins a esdeveniments esportius com campus de tennis i pàdel, bàsquet, i la Trobada Provincial de Bombos i Tabals, programada per al dia 6 d’abril.

Per als interessats a explorar el patrimoni històric de la ciutat, s’ofereixen visites guiades gratuïtes durant els dies festius, permetent descobrir la rica història de Peñíscola, des del seu imponent Castell fins als seus pintorescos carrers empedrats.

En resum, Peñíscola es prepara per a una Setmana Santa plena de turisme i activitats, oferint una experiència inoblidable per als visitants i locals per igual.