SER Maestrat en directe

Vinaròs celebra el Dia de la Misericòrdia amb una jornada de tradició i germanor

  • El diumenge 26 de maig, Vinaròs celebrarà el Dia de la Misericòrdia amb una jornada plena d’activitats tradicionals en honor a la patrona de la ciutat.

L’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats locals, ha preparat una programació variada que inclou la tradicional missa, balls populars i el repartiment de paelles. A més, per facilitar l’accés dels veïns a l’ermita, s’habilitaran autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia.

El diumenge 26 de maig serà un dia de celebració i devoció a Vinaròs, ja que la ciutat acollirà les festivitats en honor a la patrona, la Misericòrdia. L’Ajuntament, juntament amb les entitats locals, ha preparat una jornada plena d’activitats per a tots els veïns i veïnes.

Els actes començaran a les 7:00h amb la tradicional rogativa des de l’església arxiprestal fins a l’ermita, seguida de la Missa dels Pelegrins. A les 11:00h, Les Camaraes oferiran balls populars a la plaça de l’ermita, i a les 12:00h es celebrarà la Missa Major, amb la benedicció del terme municipal al finalitzar.

El plat fort de la jornada serà el repartiment de paelles, per al qual ja es poden adquirir tiquets a l’ajuntament. Els tiquets es podran comprar per 1€ a partir de demà a la planta baixa de l’ajuntament i també el mateix dia a la plaça de l’ermita. A les 19:00h, els actes culminaran amb una missa a l’església arxiprestal i una processó en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia.

Per facilitar l’arribada dels veïns a l’ermita, l’Ajuntament habilitarà autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia. Els autobusos funcionaran en horari de 9:00h a 17:00h, amb sortides cada hora.

El regidor de Festes, Víctor García, ha agraït la implicació de totes les persones que han treballat per fer possible aquesta celebració i ha convidat a tota la ciutadania a participar en aquesta jornada de tradició i germanor.