SER Maestrat en directe

El Museu de Belles Arts de Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus amb una jornada d’activitats per a tots els públics

  • El dissabte 18 de maig, el Museu de Belles Arts de Castelló acollirà una variada oferta d’activitats per celebrar el Dia Internacional dels Museus.
  • Des de les 10:00 hores, els visitants podran gaudir de visites guiades, tallers, música en directe i intervencions culturals. A més, es presentaran noves peces en l’exposició permanent i es realitzaran activitats especials per als més xicotets.

El Museu de Belles Arts de Castelló, en col·laboració amb la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), ha preparat una completa jornada d’activitats per a celebrar el Dia Internacional dels Museus el proper dissabte, 18 de maig.

La celebració començarà amb l’activitat infantil ‘Play Cube’, seguida de l’acció ‘Paisajes de juego’, on els més xicotets podran interactuar amb elements per a despertar la seua creativitat. Els tallers continuaran amb una trobada amb l’il·lustrador i escriptor Javier Sáez Castán, guanyador del Premi Nacional d’Il·lustració el 2016, qui compartirà les seues experiències amb l’àlbum il·lustrat.

A les 12:00 hores, el Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló oferirà una actuació amb la participació de la ballarina Melissa Usina, mentre que a les 13:00 hores es realitzarà una visita guiada per les obres de la col·lecció permanent del Museu.

Paral·lelament, es presentaran 30 noves peces procedents de jaciments arqueològics de la província de Castelló en l’espai expositiu permanent de l’‘Edat dels Metalls: bronze i ferro’. Destaquen un fermall romà del jaciment d’Hostalot-Idlum i una estela funerària ibèrica del Mas de Felip.

Aquesta jornada d’activitats representa una oportunitat única per a tots els públics per gaudir de la cultura i l’art al cor de Castelló.