SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Càlig inverteix en la reparació de parcs infantils afectats per actes vandàlics

  • L’Ajuntament de Càlig ha posat en marxa un pla de manteniment i millora dels parcs infantils del municipi després de diversos actes vandàlics.

Amb una inversió de 2.000 euros, es duran a terme tasques de reparació al parc de la plaça Blasco Ibáñez i al del Paratge dels Socors, amb l’objectiu de garantir uns espais segurs per als més petits.

L’Ajuntament de Càlig, preocupat per l’estat dels parcs infantils del municipi, ha decidit prendre mesures per solucionar els danys ocasionats per actes incívics i millorar els elements de joc per a tota la comunitat.

D’una banda, s’actuarà al parc de la plaça Blasco Ibáñez, on s’està treballant en la reparació del tobogan i en la substitució dels seients dels balancins afectats per actes vandàlics. A més, la Brigada Municipal realitzarà tasques de manteniment del terra de cautxú i dels bancs d’aquest espai.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha lamentat els fets vandàlics, recordant que aquests comportaments incívics tenen un impacte negatiu en tota la comunitat i suposen una despesa addicional per a les arques municipals. Així mateix, ha fet una crida al respecte del mobiliari i les instal·lacions públiques perquè tots els ciutadans puguin gaudir de serveis de qualitat.

D’altra banda, la Brigada Municipal també ha actuat al parc infantil del Paratge dels Socors, realitzant tasques generals de manteniment per garantir un entorn segur i adequat per als xiquets i xiquetes del municipi.