SER Maestrat en directe

Torreblanca redueix el preu de l’Escola d’Estiu per a facilitar l’accés a tothom

  • L’Ajuntament de Torreblanca ha obert el període de preinscripció per a l’Escola d’Estiu 2024, que aquest any serà més assequible gràcies a la seva transformació de servei privat a públic.

L’alcaldessa, Tania Agut, ha destacat que “ara és un servei públic en lloc de privat i qui vulgui pot inscriure els seus fills fins aquest divendres”.

La preinscripció estarà oberta fins al divendres 7 de juny i les activitats es realitzaran del 1 de juliol al 16 d’agost. Aquesta iniciativa està dirigida a infants des de 1r d’Educació Infantil fins a 6è de Primària i tindrà lloc al CEIP Torreblanca en horari de 9 a 13 hores, amb l’opció d’entrada a partir de les 8 del matí i recollida fins a les 14 hores sense cap cost addicional.

Segons Agut, “hem decidit que la gestió corri a càrrec del propi Ajuntament, de manera que aquest any facilitem les inscripcions més barates que en anys anteriors per a que tothom qui ho desitgi pugui aprofitar aquest servei”. Els interessats poden obtenir més informació trucant al 654983526 o enviant un correu a info@mes3.es. La preinscripció es pot fer en línia a través del següent enllaç: https://forms.gle/oeuTEfRWTqfAugW67.

Aquesta Escola d’Estiu, que depèn de la Regidoria d’Educació dirigida per Paco Doménech, tindrà com a temàtica ‘Un estiu olímpic’, aprofitant la celebració dels Jocs Olímpics. Així, les activitats programades inclouran tallers d’art, música i raonament; gimcanes, miniolimpíades; activitats per a conèixer els Jocs Olímpics; o jocs d’aigua, entre altres.

Les places són limitades i el preu de la inscripció serà de 100 euros per al mes de juliol i de 50 euros per a la primera quinzena d’agost. L’objectiu és que cap nen o nena es quedi sense l’oportunitat de gaudir d’un estiu ple d’activitats lúdiques i educatives, facilitant així la conciliació familiar i laboral durant les vacances escolars.