SER Maestrat en directe

Alexandra Badoiu, Nova Directora del CEEI Castelló per Impulsar l’Emprenedoria

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) ha confirmat el nomenament d’Alexandra Badoiu com a directora definitiva després d’exercir com a directora en funcions durant tres mesos. Badoiu ha estat seleccionada entre 16 candidats després de demostrar la seva capacitat i lideratge en la promoció de l’emprenedoria durant aquest període.

Alexandra Badoiu ha destacat que el seu objectiu principal és potenciar les oportunitats de negoci per a les emprenedores i emprenedors de la província. “Aquest 2024 hem implementat nous programes per potenciar les oportunitats del nostre teixit empresarial més jove i emergent a l’interior de la província, com el programa Empreactiva, i hem concentrat els nostres esforços en donar suport als emprenedors en àrees crítiques com la ciberseguretat a través d’Incibe Emprende”, ha explicat Badoiu.

Doctora en Economia i Empresa, Badoiu és especialista en creació, creixement i consolidació d’empreses. Ha desenvolupat la seva carrera professional a Espanya, Bèlgica i Portugal en àmbits relacionats amb l’emprenedoria, la innovació i l’educació. Ha estat responsable de Desenvolupament de Negoci i Innovació al CEEI Castelló durant tres anys i és professora del Departament de Direcció d’Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I, on imparteix cursos de grau i màster en l’àrea d’organització d’empreses. També ha publicat en revistes com Journal of Management & Organizations (Cambridge) i Personnel Review.

Com a membre del grup de recerca EXCELLENTIA: Qualitat, Innovació i Persones (UJI), Badoiu és una professional de reconegut prestigi, experta en identificació d’oportunitats de negoci i relacions amb empreses líders en el mercat, startups i altres centres d’emprenedoria europeus. També és experta en disseny, implementació i coordinació de programes d’emprenedoria i innovació oberta, així com en gestió d’equips i projectes i impartició de tallers. Ha estat ponent en diversos esdeveniments i jornades relacionats amb l’emprenedoria i la innovació.

SOBRE EL CEEI CASTELLÓ

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) és una associació sense ànim de lucre amb 26 anys d’experiència. La seva missió és difondre la cultura emprenedora i la innovació local. Ofereixen assessorament a emprenedors per a la creació, consolidació i creixement d’empreses a través de la innovació, així com a empreses ja existents per millorar la seva competitivitat mitjançant la innovació i diversificació, amb l’objectiu final de generar riquesa i ocupació en el teixit empresarial de Castelló.