SER Maestrat en directe

Torreblanca millora el gimnàs municipal amb nova maquinària

L’Ajuntament de Torreblanca ha completat la dotació de maquinària del gimnàs municipal, reforçant així els serveis esportius del municipi. Aquesta millora s’emmarca en l’esforç continu de l’equip de govern per potenciar l’activitat física i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

Aquesta setmana s’ha instal·lat una màquina multifuncional de musculació, permetent als usuaris realitzar una gran varietat d’exercicis i ampliar les seves rutines esportives. A més, s’han afegit 15 bicicletes de spinning, una activitat molt sol·licitada pels usuaris del gimnàs.

L’alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut, ha destacat la importància d’aquesta inversió: “Tenim molt clar que volem potenciar l’activitat esportiva al municipi. Per això, és necessari fer un esforç d’inversió, perquè els veïns necessitaven que l’Ajuntament millorés la utilitat de les instal·lacions. Això repercuteix directament en una millor qualitat de vida”.

El regidor d’Esports, Paco Doménech, ha estat treballant durant tot l’any en la millora de les infraestructures esportives de Torreblanca, incloent-hi el gimnàs municipal, el camp de futbol, el pavelló, el trinquet, el frontó i la piscina. Doménech ha supervisat personalment la instal·lació de la nova maquinària juntament amb l’alcaldessa.

Durant aquesta temporada, ja s’han realitzat treballs de manteniment en el camp de futbol municipal, que presentava signes de deteriorament preocupants. Les tasques s’han centrat principalment en les grades i els accessos al recinte, amb l’objectiu de millorar la seguretat i la comoditat tant dels esportistes com del públic. Moltes de les grades estaven trencades i algunes zones pràcticament sense pintura. També s’han reparat algunes parets i baranes del camp de futbol.

Amb aquestes millores, l’Ajuntament de Torreblanca reafirma el seu compromís amb el foment de l’esport i el benestar dels seus ciutadans, proporcionant instal·lacions de qualitat que permeten una pràctica esportiva segura i efectiva.