SER Maestrat en directe

Torreblanca convoca una comissió extraordinària per reactivar el PAI del golf aquest dijous

L’Ajuntament de Torreblanca avança en la reactivació del PAI del golf amb una comissió extraordinària

Torreblanca, 9 d’abril de 2024. Aquest dijous, l’Ajuntament de Torreblanca ha donat un pas significatiu en la reactivació del Projecte d’Actuació Integrada (PAI) del golf, convocant una comissió extraordinària per abordar aquesta qüestió. Després de dues dècades d’espera, l’alcaldessa Tania Agut ha aconseguit desbloquejar aquest projecte crucial per al desenvolupament del municipi.

La comissió, programada per a les 13.30 hores, té com a principal objectiu votar l’aprovació definitiva de la proposta d’adjudicació de la condició d’Agent Urbanitzador a l’Agrupació d’Interés Urbanístic “Azahar Sea Torreblanca”. Aquesta decisió marca un pas important cap a la materialització dels plans de desenvolupament en els sectors IV, VII, VIII, IX i X del sòl urbanitzable.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha expressat la seva satisfacció pel progrés aconseguit: “Després de mesos de treball, finalment veiem els resultats. Aquesta adjudicació és fruit de molta feina i significa creixement i oportunitats per al nostre poble”. Agut també ha destacat la col·laboració de tot l’equip de govern i dels serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament per a fer possible aquest avanç.

D’altra banda, la regidora d’Urbanisme, Rosana Villanueva, ha subratllat l’impacte positiu que aquest projecte tindrà en el turisme i en la creació d’ocupació a Torreblanca.

L’adjudicació de l’Agent Urbanitzador està condicionada al compliment d’una sèrie de requisits, entre els quals es troba garantir el subministrament d’aigua. En aquest sentit, l’Ajuntament ha mantingut negociacions avançades amb Acuamed per assegurar aquest subministrament hídric.

En menys d’un any des que Tania Agut assumís l’alcaldia, s’ha avançat significativament en aquest projecte i altres reptes pendents del municipi, demostrant el seu compromís amb el creixement i el desenvolupament de Torreblanca.