SER Maestrat en directe

Àngel Alberich, de Benicarló, guanya el Premi de la Fundació Mutualitat de l’Enginyeria

Àngel Alberich, enginyer benicarlando, premiat per la Fundación Mutualitat de la Ingeniería, rep el suport de l’alcalde de Benicarló

El passat dimecres, l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, va donar suport a Àngel Alberich Bayarri, enginyer en telecomunicacions i CEO de Quibim, durant l’acte de lliurament del prestigiós premi atorgat per la Fundación Mutualidad de la Ingeniería, celebrat a l’Institut d’Enginyeria d’Espanya, a Madrid.

Alberich, reconegut per la seua destacada contribució al camp de l’anàlisi d’imatges mèdiques, ha consolidat el lideratge mundial de la seua empresa, Quibim, en l’aplicació d’intel·ligència artificial en aquest àmbit. L’alcalde Cerdá va elogiar el talent i l’impacte positiu d’Alberich en la millora de la salut de les persones, destacant el seu reconeixement a nivell nacional i internacional.

L’acte va ser presenciat per familiars, amics i distingits convidats, entre ells, l’advocat benicarlando Agustín Cerdá. En el seu discurs d’agraïment, Alberich va destacar l’importància de l’educació i la formació rebuda, expressant el seu orgull per representar els valors de l’enginyeria en aquest reconeixement.

Amb una carrera destacada, que inclou estudis a la Universitat Politècnica de València i una tesi doctoral en enginyeria biomèdica, Alberich ha consolidat la seua empresa Quibim com una referència mundial. La seua visió empresarial i el compromís amb la innovació i la investigació han establert col·laboracions amb institucions i professionals de primera línia a Europa i els Estats Units.

A més, Alberich és promotor de la Fundació Imaging, que té com a objectiu impulsar la investigació i la formació en el camp de la imatge mèdica per al benefici de la societat.

Amb aquest reconeixement, Àngel Alberich continua consolidant el seu llegat com un referent en l’enginyeria i la innovació, portant el nom de Benicarló a escala mundial.