SER Maestrat en directe

La Marxa Saludable Popular de Vinaròs es prepara per a ser celebrada aquest diumenge

Vinaròs celebra una jornada esportiva amb la Marxa Saludable Popular i diverses activitats físiques complementàries

Vinaròs viurà aquest diumenge una jornada esportiva plena d’energia i diversió amb la celebració de la Marxa Saludable Popular. Aquest esdeveniment inclourà una gran varietat d’activitats complementàries a la zona de l’envelat de l’Atlàntic, com bàsquet, handbol, hoquei, petanca i patinatge, entre altres esports.

Les activitats es desenvoluparan des de les 10:00h fins a les 13:00h, i per a participar-hi només caldrà realitzar una inscripció prèvia gratuïta a l’estand del Consell Municipal d’Esports ubicat al mateix envelat de l’Atlàntic.

Lluís Adell, regidor d’Esports, ha destacat que l’objectiu és crear una gran jornada esportiva per a fomentar un estil de vida saludable, oferint diverses activitats físiques per a tots els gustos. Els participants de la Marxa Saludable Popular tindran l’oportunitat de gaudir de les activitats esportives abans o després de completar el recorregut.

Quant a la Marxa Saludable Popular, s’ofereixen distàncies de 5 i 10 quilòmetres per la costa de Vinaròs. El recorregut comença a l’envelat de l’Atlàntic i arriba fins a la plaça de bous, on els participants del recorregut curt retornaran cap a la meta, mentre que aquells que vulguin completar els 10 km continuaran per la Costa Sud fins gairebé al barranc d’Aiguadoliva abans de tornar a l’envelat de l’Atlàntic.

Les inscripcions estan obertes fins demà, 9 d’abril, a les 23:59h, a través de la pàgina https://www.giglon.com/todos?idEvent=marcha-saludable-vinaros, amb un preu de 5€ que inclou una samarreta commemorativa com a obsequi. La recollida de les samarretes es realitzarà divendres 12 d’abril i dissabte 13 d’abril a l’ajuntament de Vinaròs.