SER Maestrat en directe

Sorlí es compromet a trobar solucions per a les demandes dels veïns del carrer Doctor Ferrer de Benicarló

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Benicarló, Juan Pascual Sorlí, està responent a les inquietuds dels veïns del carrer Doctor Ferrer, actualment en obres. Tot i no haver rebut queixes directes, està compromès a abordar els problemes plantejats, com la necessitat de rebaixar la vorera per a facilitar l’accessibilitat. Sorlí destaca la disposició dels professionals de l’Àrea d’Urbanisme per millorar la qualitat de vida dels habitants de Benicarló.

 

Malgrat la manca de denúncies directes, Sorlí reconeix els reptes que es presenten durant els projectes d’obra, com la normativa municipal que limita la capacitat de realitzar les rebaixes de vorera. No obstant això, reafirma el seu compromís amb la resolució de problemes locals i la disposició a trobar solucions.

 

Pel que fa a les plantes baixes, Sorlí està treballant amb els tècnics per fer-les habitables, especialment per als residents de la tercera edat. Aquesta és una necessitat crítica, ja que molts habitants de Benicarló prefereixen o necessiten viure en plantes baixes per motius d’accessibilitat i comoditat. Tot i els obstacles trobats per adaptar-les a la normativa actual, el regidor assegura que estan compromesos a trobar solucions que atenguin les necessitats dels veïns.

 

En resum, el regidor Sorlí està dedicant esforços a abordar les demandes dels veïns del carrer Doctor Ferrer, amb un fort èmfasi en millorar l’accessibilitat i l’habitabilitat dels espais urbans de Benicarló per al benestar de tots els seus habitants.