SER Maestrat en directe

Joventut presenta la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre de l’any

Curs de carnet de conductor/a de carretó elevador, taller d’introducció a Canva, curs d’educador/a de menjador escolar o una ruta amb caiac formaran part de les activitats proposades per a promocionar entre els joves un oci alternatiu i educatiu

Aquest matí el regidor de Família, Infància i Joventut, Juanfran Calvo, ha presentat la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre del 2024. Una vegada més s’ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s’eduquen en valors. 

Calvo ha destacat que “es disposa de cursos perquè els joves puguen millorar les seues competències professionals de cara a la incorporació en el mercat laboral, així també com esports per a fomentar un estil de vida saludable”. Segons insistia “hem apostat per activitats que resulten atractives, al mateix temps que també són educatives”.

Pel que fa a la programació, s’oferiran activitats d’oci educatiu com un taller d’introducció a Canva, que és una aplicació gratuïta en línia de disseny gràfic, a més d’un taller de cuina asiàtica per elaborar pa bao o també un taller d’iniciació al disseny i la impressió en 3D. D’altra banda, la programació del Casal Jove també inclourà formació per a millorar les competències professionals del jovent amb el curs de carnet de conductor/a de carretó elevador i el curs d’educador/a de menjador escolar.

L’esport també formarà part de la programació amb iniciació al pàdel i a la cal·listènia, així com una ruta en caiac per gaudir del litoral. També es fomentarà la lectura amb el dia del llibre i s’oferiran manualitats amb un taller de personalització de la tote bag amb bordat.

El regidor Calvo assenyalava que a banda de totes aquestes activitats també es continuarà amb el Casal Acadèmic, dimarts i dimecres de 17h a 19h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d’un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a Internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal divendres de 17h a 19h, degut a la bona acollida de l’experiència.

Les inscripcions ja es poden realitzar des de la Seu Electrònica fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 222 743 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.