SER Maestrat en directe

S’obri el termini per a sol·licitar les subvencions per a entitats esportives i esportistes a Vinaròs

  • El Consell Municipal d’Esports ha anunciat l’obertura del termini per a sol·licitar les subvencions destinades a clubs, associacions i esportistes vinarossencs per a l’exercici 2024.
  • En total, es tracta d’una partida de 135.000 euros, destinada a garantir el foment i la pràctica de l’esport a la localitat, així com a proporcionar ajudes directes als esportistes perquè puguen continuar competint en les màximes categories.

La convocatòria de la Subvenció per al Programa d’Ajudes Econòmiques ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província. Les entitats interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 28 de juny a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vinaròs. Per accedir al procediment, cal anar a l’adreça https://vinaros.sedelectronica.es/dossier.11 i introduir en el cercador “Subvenció CME”.

Durant la tramitació, serà necessari aportar tota la documentació requerida. Per a més informació o per a resoldre qualsevol dubte, els interessats poden enviar un correu electrònic a cme@vinaros.es.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Municipal d’Esports pretén donar suport a les entitats esportives locals i als esportistes, ajudant-los a mantenir i millorar les seves activitats i competicions, així com a promoure un estil de vida actiu i saludable entre la població de Vinaròs.