SER Maestrat en directe

Sant Jordi i la Diputació col·laboren per impulsar el turisme a través de sinergies

Sant Jordi consolida el seu turisme amb el suport de la Diputació de Castelló

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha destacat la importància del turisme com a pilar fonamental del municipi i la necessitat de continuar millorant per generar més oportunitats econòmiques i de treball. En una reunió amb el diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, s’ha buscat establir sinergies per potenciar la promoció de l’oferta turística local.

Gràcies a iniciatives com Panoràmica Golf, Sant Jordi s’ha consolidat com un referent del turisme esportiu a la província, especialment durant les festivitats com la Setmana Santa, durant les quals la població es multiplica fins i tot per cinc. Això no només impulsa el consum en sectors com l’hostaleria i el comerç, sinó també en serveis locals.

Sánchez ha agraït el suport del diputat de Turisme i ha destacat la importància de continuar millorant les oportunitats econòmiques, especialment en una comarca que lluita contra la despoblació.

En aquest sentit, Martínez ha informat sobre les línies d’ajudes i actuacions en matèria turística que la Diputació impulsa, amb la possibilitat que beneficiïn el municipi.

La visita també ha inclòs una parada a l’Oficina de Turisme, que compta amb el segell de qualitat turística SICTED i que forma part del treball de l’Ajuntament per aconseguir la declaració de Municipi Turístic. A més, s’ha destacat l’interès per declarar la Mostra d’Oficis Tradicionals com a Festa d’Interès Turístic de la Comunitat Valenciana.

Durant la Setmana Santa, l’Oficina de Turisme ha vist un augment significatiu de visitants, destacant el seu paper fonamental en la promoció del municipi i en l’atenció personalitzada als turistes, integrant-se a la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.