SER Maestrat en directe

L’Hospital de Vinaròs reforça el seu equip amb dos nous especialistes en Cardiologia

Millora en l’assistència sanitària a l’Hospital de Vinaròs amb la incorporació de nous especialistes en Cardiologia

L’Hospital Comarcal de Vinaròs ha vist una millora significativa en els seus serveis amb la recent incorporació de dos nous especialistes en Cardiologia a la seva plantilla. Aquesta decisió respon a les mesures extraordinàries establertes pel Decret llei 2/2024, de 21 de febrer, de la Conselleria de Sanitat, destinades a garantir l’assistència sanitària integral i equitativa a tot el territori valencià.

A partir d’aquest mes de març, es reactiva el servei de Cardiologia a l’hospital, amb una plantilla fixa de professionals, permetent la millora de l’atenció hospitalària i la represa de l’activitat assistencial de consultes externes. Això significa una reducció en els desplaçaments dels pacients a altres hospitals de la província de Castelló per falta de professionals especialitzats.

La gerent del Departament de Salut, Ana Teijelo, ha destacat l’importància d’aquesta iniciativa, afirmant que “l’Hospital de Vinaròs és un dels primers centres hospitalaris considerats de difícil cobertura que s’ha beneficiat d’aquestes mesures”. A més, ha reiterat el compromís de continuar treballant per millorar la qualitat assistencial i garantir l’equitat en el sistema de salut valencià.

Aquesta nova etapa en el servei de Cardiologia de l’Hospital de Vinaròs suposa un pas endavant en la millora de l’assistència sanitària a la comarca, contribuint a reduir els inconvenients derivats de la manca d’especialistes i a proporcionar un servei més eficient i accessible als ciutadans.