SER Maestrat en directe

El Gal Maestrat Plana Alta convoca el III Concurs de Fotografia per divulgar el patrimoni rural

El GAL Maestrat Plana Alta impulsa el III Concurs de Fotografia per ressaltar el patrimoni rural

El Grup d’Acció Local Maestrat Plana Alta ha posat en marxa el III Concurs de Fotografia amb el lema ‘El millor del meu poble: el nostre patrimoni’, amb l’objectiu de promoure i destacar els atractius patrimonials dels 24 municipis que formen part del territori.

El president del GAL, Domingo Giner, ha expressat: «Volem transmetre il·lusió pel futur i autenticitat en la manera de viure dels nostres pobles. Per això, apel·lem a la creativitat dels participants per a posar en valor el nostre patrimoni en les seves diferents dimensions, ja sigui natural, cultural o històric».

Les fotografies han de centrar-se en aspectes del patrimoni com les tradicions, les festes, la gastronomia, l’art i altres elements significatius de la vida rural dels municipis integrants del GAL Maestrat-Plana Alta.

Es permetrà la participació de persones majors d’edat interessades, independentment de si són residents dels municipis del GAL. No obstant això, les fotografies han de representar els 24 municipis del territori indicat i han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos. S’admetrà l’edició digital amb correccions de color i lluminositat, però no es permetran fotomuntatges.

El termini per a l’enviament d’obres finalitza el 27 de maig. Les fotografies seleccionades seran exposades per tal de donar a conèixer el patrimoni rural de la zona.