SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Rossell rep una subvenció de 497.000 euros per a renovar el parc infantil i millorar la connectivitat urbana

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, ha atorgat una subvenció de 497.000 euros a l’Ajuntament de Rossell. Aquesta subvenció està destinada al projecte ‘Renovació del Parc de la Planeta i Camí Escolar’, que es durà a terme en els propers quatre anys. Després d’un procés d’elaboració que va incloure participació ciutadana i la creació de l’Estratègia Local de Rehabilitació, el projecte va aconseguir la puntuació més alta a la província en la convocatòria d’enguany.

El projecte té com a objectiu principal la millora de l’actual parc infantil de Rossell, que actualment presenta deficiències en disseny, accessibilitat, seguretat i distribució. A més, busca la millora de la connectivitat entre el parc, el centre històric, les escoles i altres instal·lacions municipals.

Les actuacions previstes inclouen la renovació de l’espai del parc amb nou equipament i més vegetació, millorant la zonificació i usabilitat per a tots els usuaris. També es millorarà l’avinguda de València, creant un eix més accessible i agradable que connecti el parc amb el centre històric i altres àrees clau de la ciutat.

Aquesta inversió representa un pas important en la millora de la qualitat de vida a Rossell, integrant millor els espais històrics, nucli urbà, zona escolar, i àrees verdes i esportives de la localitat.