SER Maestrat en directe

Redorat president del PP Benicarló: “el millor favor que pot fer el PSOE a Benicarló es anar-se’n”

N de P:

Crisi de govern

  • José Antonio Redorat, president local del PP a Benicarló, defensa a Benicarló “per damunt d’unes sigles polítiques”. “El mal que el PSOE està exercint sobre el nostre municipi és gravíssim. El millor favor que poden fer-li és marxar-se”.

 

  • Sense pressupost, sense piscina climatitzada, sense participació per a desenvolupar projectes de tanta envergadura com l’Eix Cívic Central i sense capacitat per a desbloquejar el bulevard, “Benicarló mereix l’estabilitat i moderació que Juanma Cerdá garanteix”

 

 El Partit Popular de Benicarló ha reclamat un canvi de govern que a partir del pròxim 28 de maig permeta que Benicarló recupere el futur i les oportunitats que el PSOE ha dinamitat. “La crisi de govern que té en l’alcaldessa, Xaro Miralles, la seua màxima exponent, i en Ilde Añó el seu dofí no pot continuar llastrant per més temps el desenvolupament de la nostra localitat. Aquesta ciutat ha de ser notícia pel lideratge, l’èxit i les oportunitats, no pels embolics interns del PSOE. Necessitem estabilitat i moderació per a recuperar la senda de l’èxit”.

Així ho ha considerat el president local del PP a Benicarló, José Antonio Redorat, qui ha lamentat que l’abandó de dos nous regidors de l’equip de govern socialista, que se sumen als altres dos que en 2022 ja van dimitir dels seus càrrecs, “aguditza el fracàs d’un PSOE que està contagiant la seua gangrena interna a la nostra ciutat”.

I aqueix és, en opinió de Redorat, “el vertader problema”. “Benicarló està sotmesa a un equip de govern que en mans del PSOE ha conduït a la ciutat a la pèrdua d’oportunitats i el fre al desenvolupament”. “Hui tenim una piscina climatitzada tancada, un bulevard escanyat que bloqueja les nostres oportunitats de negoci, un Eix Cívic Central impost sense la deguda participació dels nostres veïns, i una ciutat que segueix sense tindre un pressupost que garantisca el bon funcionament dels serveis mínims”.

“El PSOE abandonarà el govern municipal el pròxim 28 de maig deixant una herència desastrosa a aquest municipi pel qual ens deixarem la pell”. “Perquè enfront del fracàs i a la desfeta a la qual ens ha conduït el PSOE està tota la il·lusió, la responsabilitat i el compromís amb aquesta gran ciutat que representa Juanma Cerdá. El treball per l’estabilitat que mereixen els nostres veïns i el compromís amb la moderació que és garant de futur per al nostre poble”.

Per a Redorat, “queda poc perquè Benicarló es veja alliberat del jou socialista. Molt poc per a recuperar la ciutat per als veïns i per a treballar i deixar-nos la pell pel lideratge d’aquesta ciutat i l’escolta activa dels nostres ciutadans”. “Aquest és un projecte de tots, que liderat per la qualitat humana i capacitat de Juanma Cerdá, ix a guanyar per Benicarló”, ha manifestat el president local del PP.