SER Maestrat en directe

Ciutadans Benicarló exigeix la dimissió immediata de Xaro Miralles

La situació a Benicarló és caòtica i alarmant. Les últimes dimissions i renúncies que han afectat el govern socialista han generat una crisi sense precedents en el nostre municipi. Des de Ciutadans Benicarló, demanem urgentment a Xaro Miralles a dimitir del seu càrrec de manera immediata.

 

Considerem que l’alcaldessa és el principal responsable de la situació actual, i la seva presència en el govern municipal només agreuja la crisi que estem travessant. Mai abans en la història de Benicarló s’havia registrat una situació tan crítica com l’actual.

 

Com a polítics locals i oposició, tenim l’obligació moral de garantir un mínim d’estabilitat política per al benestar de la nostra ciutat. La situació actual requereix de mesures urgents i contundents per a garantir la governabilitat de Benicarló.

 

És necessari deixar de costat els interessos partidistes i posar en primer lloc els interessos dels benicarlandos. Confiem que *Xaro Miralles actuï amb responsabilitat i dimiteixi.

 

Des de Ciutadans Benicarló, continuarem treballant incansablement pel benestar de la nostra ciutat, oferint el nostre suport i col·laboració en tot el que sigui necessari per a superar aquesta crisi sense precedents.