SER Maestrat en directe

Finalitza la renovació integral del parc de la plaça Emperador Carles I

En els últims mesos s’han invertit 75.000 euros en els parcs de la plaça d’Isabel de Villena, carrer de Cervantes i plaça de l’Emperador Carles I. Per a aquest any s’actuarà al parc de la plaça de la Constitució i al de la plaça de Ladispoli.

N. de P.

El regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, ha anunciat que «aquesta setmana s’ha completat la inversió de 75.000 euros previstos en el pressupost de 2022 per a la renovació de parcs infantils». L’última actuació, segons ha explicat Añó, ha estat la renovació integral del parc de la plaça de l’Emperador Carles I, on s’ha substituït l’element de joc central i també el paviment de seguretat.

El regidor ha recordat que «en els últims mesos s’han renovat també els parcs de la plaça d’Isabel de Villena i del carrer de Cervantes, al grup de Sant Bartomeu», on s’ha retirat el material deteriorat, s’han col·locat elements de joc nous i s’ha substituït el terra de llosa per un paviment continu més segur per als usuaris del parc.

Per a aquest 2023, està previst renovar el parc de la plaça de la Constitució, un dels que compta amb una major afluència de xiquets i xiquetes, i el de la plaça de Ladispoli.