SER Maestrat en directe

Presentat Santi Cerdán com a nou entrenador del Maderas Sorlí Benicarló per a la temporada 2024/2025

  • La tarda d’ahir dilluns, es va dur a terme la presentació oficial, després de publicar-ho la setmana passada a les xarxes socials.
  • Santi Cerdán ja formava part de Maderas Sorlí com a segon entrenador i ara assumeix un nou repte.

La tarda d’ahir dilluns 13 de maig, a la sala de premsa del pavelló poliesportiu de Benicarló, es va realitzar la presentació oficial de Santi Cerdán com a primer entrenador del Maderas Sorlí Benicarló per a la temporada 2024/2025. En primer lloc, Quique Besalduch va prendre la paraula i va explicar el procediment que s’ha dut a terme des del club per seleccionar el nou entrenador per a aquesta temporada, després de la decisió d’Adrià de no continuar com a entrenador del Maderas Sorlí Benicarló. Ha manifestat que tots els comentaris rebuts de Santi han estat molt bons i sobretot ja coneix la família Maderas Sorlí Benicarló.

El president del club, Jose Miguel Cornelles, també va voler agrair a Santi Cerdán per acceptar el nou repte que es presenta. Així mateix, va voler transmetre a tota l’afició del Maderas Sorlí Benicarló que ja s’està treballant en aquesta temporada.

Finalment, Santi ha comentat als mitjans de comunicació el projecte que planteja per a la temporada, destacant la seva intenció de crear una identitat pròpia en quant al joc del primer equip.