SER Maestrat en directe

Vinaròs Presenta les activitats programades amb motiu de la celebració del Dia de la Família

L’objectiu és donar més importància a la família, establir-la com a únic transmissor de valors i com a refugi personal

Aquest matí el regidor de Família, Juanfran Calvo, ha presentat la programació especial que s’ha preparat des de l’Ajuntament per a celebrar el Dia de la Família, el proper 15 de maig. Aquesta jornada té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre l’important paper de la família en l’educació dels fills des de la primera infància, així com fomentar els llaços i la unió familiar.

El regidor Calvo ha destacat que “s’ha preparat una programació variada amb activitats que ajudaran a fomentar l’autoestima dels xiquets i promouran el respecte cap al medi ambient, a més de divertir-se”. En aquest sentit, agraïa la implicació de totes les persones que faran possible la programació. Segons afegia Calvo les famílies que participen en les activitats que es proposen podran participar en el sorteig d’una sessió d’assessorament individualitzat sobre l’estalvi energètic i de l’economia familiar a través d’un expert.

Pel que fa als actes, començaran el 4 de maig amb la masterclass “Com ajudar al teu fill a guanyar autoconfiança”, a càrrec de l’experta Joanna Habiak. La sessió es farà a les 10:30h al Centre del Coneixement del Vinalab i tots els assistents s’enduran com a obsequi el llibre escrit per la mateixa ponent, amb consells i recomanacions per a educar els fills en l’autoconfiança i l’autoestima saludable.

Per al diumenge 12 de maig continuarà la programació amb l’activitat de muntanya “Let’s clean up!”, que es farà al puig de l’ermita. Es tracta d’una jornada per a fomentar el respecte cap al medi ambient, amb una primera xerrada per a conscienciar a les famílies sobre la importància de mantenir nets els espais naturals i tot seguit es farà una caminada per fer una recollida de deixalles, mentre que en acabar hi haurà un pícnic entre tots els participants. Per assistir cal realitzar una inscripció prèvia al següent enllaç www.elpetitboix.com.

El diumenge 19 de maig s’oferirà un Family Park a l’envelat de l’Atlàntic amb jocs tradicionals, esports, piscina de boles i jocs de lògica, entre moltes altres propostes per a totes les edats, que també inclourà un espai gastronòmic. Ja per al 25 de maig es farà la presentació de la nova entitat Libèl·lules dels estels que oferirà la xerrada “Introducció al dol neonatal” i un taller scrapbooking per crear un àlbum familiar amb retalls.

Juanfran Calvo Família, Infancia y Juventud VOX