Podcast Hoy por Hoy Handbol Vinarosenc

Infantil masculí Copa Juan Torres plata C

B. M. Castelló Negre 17 – 27 Artclínic C.B.M. Vinaròs

Vinaròs. Alan Martínez, Marcos Ayza, Pau Febrer (12), Manel Pérez (11), Ian Ferrer, Tomas RipollesIoan AlexandruAlejandro Méndez (2), Sebastià Aulet (2) i Andreu Borut.

Partit a priori molt complicat per a l’Infantil a la pista Castalia de Castelló, però els de la població del Baix Maestrat van fer un altre partidàs i es van defendre sense problemes dels locals. El líder va sortir sense complexos per a un rival que a la lliga no es va poder guanyar, i el 0-3 d’inici feia presagiar el que passaria al llarg del partit. La defensa del Vinaròs 4-2 ofegava als orelluts, i l’atac roget superava fàcilment el 3-3 castellonenc.

Al descans, el 7-13 era prou clar del que passava al 40 20, i llevat dels primers minuts de la represa que el Castelló es va posar a 4 gols, l’Artclínic va agafar la marxa i va posar la directa per obrir el marcador i acabar guanyant un gran partit.

Dissabte visita al Pilar de València, els dos sumem 6 punts, a veure qui es posaria amb 8 punts.

Cadet masculí Copa Juan Torres plata A

C.B.M. Alto Palància 36 – 23 Artclínic C.B.M. Vinaròs

Vinaròs. Valen Laco, Nicolás Jiménez (1), Xavier Cruella (4), Pol Valls (2), Juan José Gras (4), Marcos García (5) i Sergi Vázquez (7).

Resultat injust per exagerat del cadet que de jugar sense canvis a Navajas i després del 12-11 al descans, a la segona part se’n van vindre a baix i els locals els van infligir una grossa derrota. Destacar la bona actitud del Vinaròs mentre els va aguantar el físic, jugant de tu al líder del grup. Però esta vegada la falta de canvis es va notar i els últims 20 minuts van ser un suplici.

Sènior Territorial Masculí

C.H. Vila-real 23 – 29 Tudor Bars C.B.M.

Vinaròs. Andrés Vallés, Cristian Gimeno, Rubén Abella (1), Gabri Albiol (1), Taty Adell (1), Carlos Castel, Sergi Albacar (3), Sergi Llonart (5), Joan Raga (3), Quim Sanz (10), Toni Fariñas (5) i Marcos Chaler.

Dos punts més per al Tudor Bars en la seua lluita per somiar en arribar al tercer lloc. El partit jugat al pavelló Sebastian Mora de Vila-real, va ser com tots. Un partit rar i complicat. Bé és cert, que el Vinròs va anar per davant a l’electrònic des del principi, però el Vila-real té alguna cosa que se li entravessa al Vinaròs i estos últims anys ‘ens complica la vida’.

D’un còmode 12-18 al descans, van passar al minut 14 de la segona part, a un angost 19-20 i pilota pels locals. Tocava patir, però en un bon final es va tornar a obrir forat per acabar guanyant de forma merescuda.