SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Peníscola vibra amb el tradicional sopar de ‘pa i porta’ i la multitudinària Volta en Bicicleta durant les seves Festes Patronals

Peñíscola ha estat escenari de dos grans esdeveniments que han marcat les seves Festes Patronals aquesta setmana. D’una banda, la tradicional i multitudinària cena de “pa i porta” s’ha dut a terme a la recentment renovada Avinguda Espanya. “Després de l’èxit de l’any passat, volíem consolidar la idea de portar la festa als carrers”, ha declarat Ramón Simó, regidor de Festes. La nit va comptar amb la participació d’uns 3.000 comensals que, després de sopar, van esperar amb entusiasme l’actuació de l’orquestra Jamaica Show.

D’altra banda, la ciutat ha acollit la Vuelta en Bicicleta, organitzada per la Peña en Almíbar. Aquesta cita, que ja s’ha convertit en una tradició, va començar al voltant de les set de la tarda, amb més de 1.000 participants pedalant per les carrers de la ciutat. La ruta, que va ser encapçalada per la Reina de les Festes, Isabel Marqués, i la seva Corte d’Honor, va culminar al Parador de Festes, on els ciclistes van ser obsequiats amb un refrigeri. Cal destacar la varietat de vehicles que es van veure durant la ruta, des de bicicletes convencionals fins a tricicles i altres vehicles a pedals d’allò més originals. Tots els participants van lluir amb orgull la samarreta proporcionada per la Peña en Almíbar durant la inscripció.