SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Sant Jordi subvencionarà el material escolar no cobert per Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Sant Jordi ha anunciat que cobrirà el cost del material escolar que no està inclòs en el programa Xarxa Llibres. Aquesta iniciativa beneficiarà tots els estudiants de Primària i Secundària del municipi durant el curs 2023/2024.

L’objectiu d’aquesta mesura és simplificar el procés per a les famílies. Només hauran de presentar un tiquet o factura dels llibres no subvencionats amb dades essencials com el NIF/CIF del proveïdor, número de factura, data d’expedició, adreça completa i detalls dels productes adquirits.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha destacat que aquesta ajuda és una de les raons pel qual la població del poble continua creixent any rere any. “Des de l’equip de Govern, ens esforcem per donar suport a les famílies, ja que són fonamentals per al futur de Sant Jordi”, ha declarat.

A més, l’Ajuntament també subvencionarà la meitat del cost del menjador escolar al CEIP Lluís Tena, gràcies a una inversió de 20.000 euros. Aquesta mesura s’afegeix a altres iniciatives com les activitats extraescolars gairebé gratuïtes, com les classes d’anglès o pàdel.

L’alcalde ha reiterat el compromís del consistori amb l’educació, assenyalant que “els serveis educatius són una prioritat”. La regidora d’Educació, Vicky Corral, també ha mantingut reunions amb el Consell Escolar per discutir aquestes iniciatives i recollir feedback.