SER Maestrat en directe

Més de 4.000 visitants a l’exposició de Quino al Mucbe de Benicarló en un mes

L’exposició ‘Quino, Mafalda y mucho más’ al Mucbe ha rebut més de 4.000 visitants des del seu inici el 10 d’agost. Aquesta mostra, que celebra la trajectòria del reconegut dibuixant argentí Quino, inclou més de 200 vinyetes, cartells publicitaris, contingut audiovisual i publicacions.

El mes d’agost, amb les vacances i les Festes Patronals, ha vist un augment significatiu de visitants, tant locals com turistes. La fama internacional de Quino i l’atractiu del seu personatge més emblemàtic, Mafalda, han estat grans alicients.

Els assistents poden submergir-se en el món de Mafalda, icona mundial de l’humor gràfic, i la seva perspectiva crítica de la societat, plasmada en vinyetes entre 1964 i 1973. A més, l’exposició ofereix una mirada profunda a altres facetes de la carrera de Quino. La secció ‘El Humor de Quino’ destaca la tècnica i l’essència de les seves primeres obres, mentre que ‘Homenaje a Quino’ mostra els premis i reconeixements que ha acumulat al llarg de la seva distingida carrera.