SER Maestrat en directe

Peñíscola triarà a la Reina de les seves Festes Patronals el proper 14 de juny

  • El Palau de Congressos de la localitat acollirà el dia 14 de juny l’acte de gala en el qual participaran sis Dames de les entitats locals, de les quals se seleccionarà per sorteig la Regina dels festejos. Aquesta elecció marcarà l’inici dels preparatius per a les festes d’aquest any.

Després de finalitzar les presentacions dels seus representants a la Cort d’Honor de 2024, les entitats locals cedeixen el testimoni a l’Ajuntament per donar continuïtat al procés d’elecció de la Regina dels festejos.

La regidoria de Festes ha anunciat que l’acte de Elecció de la Reina de les Festes Patronals tindrà lloc al Palau de Congressos el dia 14 de juny a partir de les 20.00 hores. Les sis Dames representants de les entitats locals seran les protagonistes d’aquesta vetllada, on comunicaran davant notari la seva voluntat de participar o no en el sorteig per elegir la Regina.

Aina París Rambla, de l’Associació Dansa Batalla de Moros i Cristians; Ana Vallés Roig, de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana; Araceli Bayarri Gracia, del Grup Cultural de Danses; Daniela Montserrat Ruiz Reyes, de l’agrupació musical Papa Luna; Mayra Yáñez Pérez, del Peñíscola Fútbol Sala; i Patricia Castell Flequé, en representació de l’Associació Cultural de Moros i Cristians, seran les candidates a Regina.

Aquesta gala comptarà també amb la presència de les Dames i Cavallers Infantils que completaran la Cort d’Honor, els quals seran: Ángela Mantilla Sanchez, Blanca Escriba Peguero, Fernando García Martorell, Fernando Samper Vu i Marta Castell Baila.

“Comprovar la tremenda il·lusió que tenen totes les famílies i les pròpies Dames i Dames i Cavallers Infantils em plena d’emoció perquè garanteix el futur de la nostra tradició i de les nostres festes”, ha assegurat l’edil de Festes, Ramón Simó, desitjant sort a totes les candidates que optin al sorteig per a regnar en els festejos.

El solemne acte de proclamació de la Reina i la Cort d’Honor 2024 tindrà lloc, com és habitual, el dia 7 de setembre.