SER Maestrat en directe

Marie Claire i Ferry’s negocien la compravenda de la planta de Vilafranca: Oferta de 250.000 euros sobre la taula

  • Marie Claire i Ferry’s avancen en les negociacions per la compravenda de la planta de Vilafranca

Marie Claire i Ferry’s mantindran una reunió aquest dimecres per seguir avançant en les negociacions per la compravenda de la planta productiva de Marie Claire a Vilafranca. La companyia valenciana ha presentat una oferta de 250.000 euros pel negoci.

La trobada té lloc després que Marie Claire entregués als sindicats la documentació per al procés d’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afecta tota la plantilla de 288 treballadors. Les dues parts també s’han citat per al proper divendres per a una nova reunió.

Segons ha pogut saber Radio Castellón, la reunió entre Marie Claire i el propietari de Ferry’s tindrà lloc aquest dimecres a la tarda, després que la companyia valenciana presentés una oferta per adquirir la planta productiva de Marie Claire a Vilafranca.

L’oferta, de 250.000 euros, inclou la recuperació, en una primera instància, de 12 treballadors que es troben en ERTO, amb el compromís de mantenir l’activitat durant almenys 3 anys més. A més, Ferry’s no assumiria les deutes ni les obligacions de Marie Claire.

Fonts consultades per Radio Castellón han confirmat que aquest dimecres a la tarda també hi haurà una reunió entre Marie Claire, Ferry’s i el Comitè d’Empresa per continuar les negociacions.

Aquesta trobada té lloc després que, en la seva oferta formal, Ferry’s sol·licités visitar les instal·lacions de Marie Claire.

D’altra banda, en relació amb l’oferta de la empresa polonesa Koltex, els sindicats asseguren que continuen a l’espera de conèixer els detalls.