SER Maestrat en directe

Alcalà-Alcossebre reforça la seva qualitat turística amb la renovació del distintiu SICTED per a 13 empreses i serveis locals

  • Un total de 13 empreses i serveis, juntament amb entitats com la Policia Local i les platges de Les Fonts, Carregador, Romana, Moro i la Tourist Info, han estat reconeguts amb el distintiu del Sistema de Qualitat Turística en Destins (SICTED).
  • Aquesta distinció certifica la seva excel·lència en la gestió turística, assolint estàndards de qualitat elevats.

Les empreses i serveis d’Alcalà-Alcossebre continuen destacant per la seva excel·lència en la gestió turística, com ho demostra l’obtenció del distintiu del Sistema de Qualitat Turística en Destins (SICTED). Un total de 13 establiments, entre els quals es troben hotels, restaurants, i empreses immobiliàries, han rebut aquest reconeixement, el qual evidencia el seu compromís amb l’excel·lència i la millora contínua en l’atenció als clients i la gestió dels seus negocis.

A més a més, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre també ha renovat el distintiu SICTED per a la Tourist Info, la Policia Local i les platges de Les Fonts, Carregador, Romana, Moro i Manyetes, subratllant així el compromís municipal amb l’excel·lència en la prestació de serveis turístics.

La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha destacat la importància de la formació i l’implicació de les empreses locals en l’assoliment d’aquesta distinció, ja que contribueix a millorar la percepció del municipi com a destinació turística competitiu i de qualitat pels visitants.

Ecolta ací a Alejandra Roca, regidora de Turisme d’Alcalà-Alcossebre