SER Maestrat en directe

Peníscola Mostra el seu Encant Turístic a ‘Expovacaciones‘: Cultura, Gastronomia i Escenaris de Cinema

  • Peníscola s’ha unit a la fira Expovacaciones al Bilbao Exhibition Centre per presentar tots els seus encants turístics a partir d’avui fins al diumenge.

Amb l’objectiu de consolidar-se com un destí de referència per als turistes bilbaïns, la delegació peniscolana, encapçalada per l’alcalde Andrés Martínez, es reuneix amb agents del sector i mitjans de comunicació locals.

La importància de Bilbao com a mercat emissor de turistes per a Peníscola es fa palesa, amb el 0,6% del total de visitants nacionals que arriben a la Ciutat Papal provenint d’aquesta ciutat, segons l’INE, amb gairebé 3000 arribades anuals.

Durant Expovacaciones, Peníscola ofereix als visitants un recorregut per la seva rica oferta cultural, gastronòmica i els escenaris cinematogràfics que han convertit la ciutat en un referent per als amants del cinema. Amb una proposta centrada en el segment familiar, la ciutat convida els turistes bilbaïns a descobrir les seves novetats i experiències úniques relacionades amb les seves localitzacions cinematogràfiques.

 A través de la promoció de la seva cultura, gastronomia i la seva vinculació amb el món del cinema, la Ciutat Papal espera continuar creixent com a destí turístic de primer ordre, oferint una experiència inoblidable als viatgers procedents de Bilbao i