SER Maestrat en directe

Benicarló Impulsa el Turisme en la Fira Expovacaciones de Bilbao

  • Benicarló es prepara per a fer gala de la seva riquesa turística en la prestigiosa fira Expovacaciones de Bilbao.

Amb la participació activa de la Regidoria de Turisme, la ciutat veïna del mar s’uneix a aquest esdeveniment com una oportunitat per a promoure les seves tradicions culinàries, les activitats nàutiques, les celebracions de les Falles i el seu ric patrimoni cultural.

L’estand de Benicarló, sota l’apadrinament de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, presentarà tot el seu encant al públic visitant. Amb una gamma variada d’atractius que inclouen des dels seus plats típics fins als esdeveniments culturals, passant per les experiències nàutiques i les paradisíaques platges, la ciutat espera captar l’atenció dels amants del viatge i la descoberta.

Expovacaciones Bilbao és molt més que una fira de turisme; és un punt de trobada per a aquells que busquen noves aventures i experiències. L’any passat, prop de 28.700 persones van participar en aquest esdeveniment, buscant inspiració per a les seves properes escapades. És en aquest context que Benicarló veu una oportunitat d’or per a connectar amb aquests viatgers, oferint-los una mostra de tot el que la ciutat té per a oferir.

Amb el País Basc com un dels seus principals mercats emissors de turistes, juntament amb altres regions com Catalunya, Aragó i Madrid, Benicarló té una audiència potencial significativa en aquest esdeveniment. A través de la seva presència a Expovacaciones, la ciutat espera reforçar els llaços amb aquest mercat i captar l’interès dels viatgers amb la seva autenticitat i encant local.

A més de promoure les seves atraccions turístiques, Benicarló posarà èmfasi en la qualitat de l’experiència dels visitants. Els establiments reconeguts amb el segell SICTED, que garanteixen serveis turístics de primera qualitat, seran destacats durant l’esdeveniment. Això reforça el compromís de la ciutat amb el turisme sostenible i l’excel·lència en l’atenció als visitants.