SER Maestrat en directe

Peníscola en marxa: Romeria cap a l’Ermita de Sant Antoni

L’Ajuntament de Peníscola finalitza els preparatius per a la Romeria a l’Ermita de Sant Antoni

Peníscola es troba en els últims detalls en la preparació del camí cap a l’ermita de Sant Antoni, en els dies previs a la festivitat. Segons ha informat l’alcalde, Andrés Martínez, diferent maquinària està treballant per condicionar el camí per al pas dels pelegrins i vehicles que acudiran a l’ermita el diumenge.

Les brigades municipals han realitzat tasques de neteja, pintura, instal·lació elèctrica, muntatge de taules i cadires, col·locació de megafonia, papereres i reparació de lavabos, així com l’adequació dels brasers per a garantir-ne la seguretat.

Per millorar la seguretat i la mobilitat, l’Ajuntament ha emès diverses recomanacions, com ara la preferència per pujar a peu i, si s’utilitza vehicle, estacionar en llocs habilitats que no obstaculitzin els accessos d’emergència. També s’ha demanat als assistents que no facin ús de l’aigua dels dipòsits per a fins recreatius, ja que aquesta estarà destinada únicament per al funcionament dels lavabos públics. Es preveu que més de mil persones assistiran a l’acte.

El programa del dia de la Romeria a l’Ermita de Sant Antoni, el diumenge 7 d’abril, inclou una missa a les 8.30h a la parròquia de Santa Maria. Posteriorment, al voltant de les 9.15h, sortirà la processó amb la imatge del sant cap a l’ermita. A l’arribada, prevista per a les 11.30h, se celebrarà una altra missa a l’ermita i després els assistents podran gaudir de paelles i un esmorzar popular.