SER Maestrat en directe

L’Espai Labora arriba a Alcalà de Xivert per informar sobre ocupació i formació

L’Espai Labora Mòbil arriba a Alcalà de Xivert per facilitar serveis d’ocupació i formació

Dimarts que ve, 9 d’abril, l’Espai Labora Mòbil, una iniciativa del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), estarà al Passeig Herois del Marroc, enfront del CESAL d’Alcalà de Xivert, de 10 a 18 hores, amb accés lliure sense cita prèvia.

Aquest servei té l’objectiu de proporcionar informació sobre els diferents serveis que ofereix la Generalitat Valenciana en matèria de formació per a l’orientació laboral i recerca d’ocupació. L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha adherit al conveni de col·laboració entre Labora-SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a dur a terme aquesta iniciativa, la qual permet acostar a la ciutadania els serveis d’ocupació sense necessitat de desplaçar-se a altres poblacions que compten amb un centre de Labora.

Les persones interessades podran acudir sense cita prèvia i seran ateses per personal tècnic que els ajudarà a utilitzar la web de Labora i l’aplicació per a mòbil, a més de proporcionar-los informació sobre com donar-se d’alta o renovar la demanda d’ocupació, cursos de formació, portals d’ocupació, tallers d’ocupació, beques i ajudes, entre altres serveis.

A més, es facilitarà informació pràctica sobre com actualitzar currículums, consultar ofertes d’ocupació, inscriure’s a ofertes laborals i obtenir certificats laborals, entre altres aspectes relacionats amb la recerca d’ocupació i la millora de l’ocupabilitat.