SER Maestrat en directe

Peñíscola acull la primera Reunió Anual de Trikeros d’Espanya

  • Cada any, la comunitat d’amants de les motos trike es reuneix en diferents punts d’Espanya per celebrar la seva passió per aquestes singulars màquines de tres rodes, que destaquen pel seu disseny innovador en contrast amb les motocicletes convencionals.

Per primera vegada, aquesta trobada anual tindrà lloc a la província de Castelló, concretament en un municipi reconegut com un dels pobles més bonics d’Espanya.

Es tracta de Peñíscola, que acollirà la Reunió Anual de Trikeros d’Espanya del 12 al 16 de juny, amb assistents procedents de diverses zones de la geografia espanyola.

De fet, aquest emocionant esdeveniment comptarà amb la participació de més de 60 trikes i oferirà l’oportunitat d’explorar rutes escèniques que inclouen altres dos pobles bonics de Castelló, com és el cas de Vilafamés i Morella, a més de La Ràpita (Tarragona). Durant l’esdeveniment, el passeig marítim de Peñíscola es transformarà en una impressionant exposició de trikes que captarà l’atenció de tots els presents. A més, es realitzarà la commovedora ruta de les torxes per Peñíscola en memòria de tots els motoristes morts.

Tot i que a la província no existeix una associació com a tal de trikeros, el grup d’aficionats conegut com a Trikeros Castelló, amb 24 membres, es reuneix regularment per organitzar activitats i rutes, demostrant la passió que desperten les motos trike.

Un d’ells és Adrián Costumero, qui sempre havia tingut motos convencionals fins que, amb l’arribada de la jubilació, va decidir passar-se al món trike. «Quan anava a concentracions de motoristes i veia alguna, se’m caiguda la bava, així que al final vaig fer el pas, buscant una major comoditat, i no m’arrepenteixo en absolut», explica.