SER Maestrat en directe

Alcossebre millora la zona recreativa del carrer Llevant amb una inversió de més de 100.000 euros

  • L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha anunciat una inversió substancial per millorar i ampliar la zona recreativa municipal al carrer Llevant d’Alcossebre.

Amb una subvenció de 104.000 euros del Pla Impulsa de la Diputació de Castelló, aquesta actuació té com a objectiu transformar aquest espai en un lloc més atractiu i funcional per als residents i visitants.

Actualment, la zona recreativa ja ofereix diverses instal·lacions, com pistes esportives, petanca, parc caní i parc infantil. Però ara, s’ha projectat una ampliació i millora significatives. Es construirà una nova zona arbrada amb vuit taules de berenar i dos bancs en cadascuna, així com una pèrgola perimetral per proporcionar ombra i protecció solar als usuaris durant els dies calorosos de l’estiu.

Una de les principals novetats serà l’addició de dues casetes: una amb quatre zones de barbacoa i l’altra amb dos banys. Aquestes instal·lacions permetran als visitants gaudir de dinars a l’aire lliure amb totes les comoditats.

Pel que fa a la il·luminació, es procedirà a la instal·lació de tres nous fanals orientats cap a les zones de berenadors i pistes esportives, a més de dos més a prop de la zona de barbacoa. Aquesta millora garantirà una il·luminació adequada per a les activitats nocturnes i augmentarà la seguretat dels usuaris.

A més, s’instal·larà una nova font a prop del parc infantil i es millorarà l’accessibilitat en tot l’espai amb recorreguts per als vianants de formigó. Aquestes millores garantiran que tots els visitants puguin gaudir còmodament de l’espai recreatiu.

Amb aquesta actuació, es pretén millorar i completar un espai municipal ja molt utilitzat, proporcionant una alternativa d’oci i gaudi a l’aire lliure en la zona sud d’Alcossebre. L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat la importància d’aquesta iniciativa per a les famílies, grups d’amics i la comunitat local, destacant que aquesta zona recreativa millorada i ampliada serà un lloc ideal per passar el temps lliure.

En total, la zona ocuparà 1775 m², i la nova actuació quedará delimitada en 475 m². Aquesta inversió, amb la seva combinació d’espais verds, zones de berenador, barbacoes i banys, contribuirà a fer d’aquesta zona un lloc d’oci i esbarjo per a tothom.