SER Maestrat en directe

El Mercat de Vinaròs aconsegueix la distinció de Mercat Excel·lent

Es tracta d’un reconeixement a la tasca que realitza l’Associació de Venedors, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per oferir un servei de qualitat als clients sota els paràmetres de la modernització, innovació i confiança

La Conselleria d’Economia SostenibleSectors ProductiusComerç i Treball ha atorgat al Mercat Municipal la distinció de Mercat Excel·lent, que converteixen l’espai en un referent de qualitat al nostre territori. El lliurament del reconeixement es va fer al Centre d’Artesanies de València per part de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosa Ana Seguí, amb la representació de la regidora de Comerç, Paula Cerdà, acompanya per la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat de Vinaròs, Tere Membrado.

Aquest segell té en compte la feina realitzada des de l’Associació de Venedors, amb l’Ajuntament, per oferir uns serveis de qualitat als clients basats en la innovació, modernització i confiança dels establiments. Així mateix, també s’han tingut en compte altres paràmetres com la gestió comercial, el compliment de la normativa higiènica i sanitària, els equipaments del Mercat, la fàcil accessibilitat i l’eficiència energètica de les instal·lacions. Gràcies al compliment de tots els requisits establerts per a Generalitat el Mercat de Vinaròs ha aconseguit la distinció de Mercat Excel·lent.

La regidora Cerdà ha felicitat als venedors del Mercat Municipal per la distinció i assenyalava que “és un reconeixement a la feina que realitzen cada dia per oferir uns productes de qualitat i una atenció excel·lent als clients”. En aquest sentit comentava que “des de l’Ajuntament sempre oferirem tot el suport possible al Mercat de Vinaròs perquè no només es tracta d’un espai comercial, sinó que també és un lloc de convivència i socialització entre els veïns, a més de forma part de la nostra identitat com a vinarossencs”.

Per últim, Cerdà comentava que aquest segell es col·locarà al Mercat Municipal per indicar a tots els clients que es troben a un espai excel·lent, amb uns serveis de qualitat i una atenció òptima.