SER Maestrat en directe

Obert el Període d’Inscripció per al Campus Jove 2024 d’Alcalà-Alcossebre

La Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre ha anunciat l’obertura del període d’inscripció per al Campus Jove 2024, que tindrà lloc de l’1 al 26 de juliol en horari de matins. Aquesta iniciativa està dirigida a joves que cursen ESO, Batxillerat o Cicles Formatius, oferint una alternativa lúdica i educativa durant l’estiu.

El Campus Jove compta amb una gran varietat d’activitats, incloent excursions, vela, paddle surf, cuina, laser combat i tallers de creativitat. Les activitats es duran a terme al Casal Jove, situat a l’Espai d’Oci d’Alcossebre, i l’Ajuntament proporcionarà transport gratuït per als participants que resideixen a Alcalà.

La inscripció es pot fer en línia del 27 de maig al 2 de juny, a través de l’enllaç proporcionat per l’Ajuntament. El pagament de la matrícula s’ha de realitzar a l’Ajuntament d’Alcalà o a les Oficines Municipals d’Alcossebre del 3 al 7 de juny.

Els preus varien segons la durada i el nombre de participants per família. Un mes complet costa 51 euros, mentre que una quinzena costa 30 euros. Per a famílies amb dos germans, el cost és de 91 euros per un mes i 53 euros per una quinzena, i per a famílies amb tres germans, els preus són de 127 euros per un mes i 75 euros per una quinzena. A més, s’ofereix un descompte del 20% per als titulars del Carnet Jove.

Un any més, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aposta per aquesta iniciativa que combina diversió i aprenentatge, fomentant la participació i el desenvolupament dels joves durant les vacances d’estiu. El Campus Jove s’ha consolidat com una opció popular entre les famílies, gràcies a la seva variada oferta d’activitats i l’entorn segur i estimulant que proporciona als participants.