SER Maestrat en directe

Nova línia de finançament per a agricultors i ramaders valencians

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, juntament amb l’Institut Valencià de Finances (IVF), ha anunciat la creació d’una nova línia de finançament específica per a agricultors i ramaders de la Comunitat Valenciana. Aquesta decisió, presa en una recent reunió amb representants de les dues entitats, busca facilitar l’accés al crèdit per a aquest sector, que sovint troba dificultats degut a les característiques d’inversió a llarg termini i a la complexa situació econòmica actual.

El conseller José Luis Aguirre ha subratllat la necessitat d’aquesta mesura, especialment en un context de creixent cost dels inputs que ha posat en dificultats finances moltes explotacions agrícoles i ramaderes valencianes. D’altra banda, Enrique Montes, director general de l’IVF, ha destacat el caràcter transversal de l’entitat en proporcionar suport financer adaptat a les necessitats dels diferents sectors econòmics valencians.

Amb aquesta iniciativa, el Govern Valencià mostra el seu compromís amb el sector primari, reconeixent la seva importància i les particularitats que comporta el finançament d’aquestes activitats.