SER Maestrat en directe

Morella es prepara per al III festival literari: compte enrere engegat

  • La llibreria Argot va ser l’escenari de la presentació d’aquesta trobada amb els autors Patricia Campos i Óscar Gual, que van ser els protagonistes per parlar de la intensa programació dels dies 3, 4 i 5 de maig.

El Festival literari de Morella va organitzar l’acte de presentació de la programació de l’edició 2024, que tindrà lloc del 3 al 5 de maig. La llibreria Argot, a Castelló de la Plana, va ser l’espai on es van reunir la directora del festival, Elena Moya, i l’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, com amfitrions d’aquesta trobada literària amb dos convidats de luxe: l’autora i pilot, Patricia Campos, i l’enginyer informàtic i autor, Óscar Gual. Així, la presentació ja va ser un tast dels debats que tindran lloc a Morella al voltant de la pregunta “Algoritmes o humans?”.

Aquesta serà la tercera edició d’una trobada que s’ha convertit en un referent per als amants de les lletres i per a aquells que busquen explorar els límits de la seva imaginació. Durant els tres dies, es concentraran a Morella escriptors, periodistes, músics, xefs i creatius per qüestionar el paper de la tecnologia en el món de la literatura. S’han programat activitats molt diverses que combinen panells literaris amb rutes senderistes, debats i gastronomia per crear un esdeveniment únic en el seu gènere.

L’acte va servir com una activitat prèvia amb l’essència del que serà la tercera edició del Festival Literari de Morella. La directora, Elena Moya, va dirigir el debat i va anunciar la gran varietat d’activitats i la qualitat dels participants que acollirà l’esdeveniment. Patricia Campos i Óscar Gual van oferir la seva visió sobre com la tecnologia influïx en el món de les lletres a través de la seva literatura. Finalment, l’alcalde Sangüesa va convidar a tots a participar en aquesta tercera edició que planteja un interessant debat amb un tema d’actualitat.