SER Maestrat en directe

El PP d’Alcalà-Alcossebre s’oposarà al pla del Govern de tancar el quarter auxiliar d’Alcossebre

  • La presidenta local del PP, María Agut, reitera que el quarter auxiliar d’Alcossebre té una funció crucial, especialment durant l’estiu, quan la població es multiplica.
  • S’ha presentat una moció en la qual es demana al Govern d’Espanya que no tanqui els quarters d’Artana, Betxí, Benassal, Lucena i Alcossebre, tal com es recull al BOGC.

El Partit Popular d’Alcalà-Alcossebre alerta que el tancament del quarter auxiliar de la Guàrdia Civil d’Alcossebre, publicat al Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) del passat 2 de gener, causarà un greu perjudici al municipi i afectarà la ciutadania.

La presidenta local del PP, María Agut, ha recordat que “el quarter auxiliar d’Alcossebre compleix una tasca important de complement al lloc d’Alcalà, realitzant funcions administratives i augmentant la seguretat al nucli d’Alcossebre, que es multiplica durant l’estiu”. Agut ha destacat que “el que necessitem és millorar les instal·lacions de la Guàrdia Civil i augmentar els efectius, no tancar quartels com el d’Alcossebre”.

Agut ha destacat que “amb l’anunci de tancament publicat al BOGC, juntament amb quatre llocs més, el Govern de Pedro Sánchez confirma que no està preocupat pels municipis petits i que no els defensa ni assegura el seu benestar”.

El PP d’Alcalà-Alcossebre presentarà una moció, a tractar en el pròxim ple, per defensar que el quarter auxiliar d’Alcossebre continuï en funcionament, així com els quarters d’Artana, Betxí, Benassal i Lucena, i exigir al Govern central que s’incrementin les plantilles de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, a més de cobrir totes les places, reforçant la presència d’agents a tota la província.