SER Maestrat en directe

El Servigroup Peníscola s’enfrontarà al Betis en la Final Four de la Copa del Rei

El Reial Betis Futsal serà el rival del Servigroup Peníscola en les semifinals de la Final Four de la Copa del Rei 2024. El sorteig va revelar l’enfrontament, que tindrà lloc a Sevilla els dies 18 i 19 de maig. L’error inicial en els aparellaments va generar polèmica, però va ser corregit després d’una reclamació del Peníscola.

Els equips ja es van trobar en els quarts de final de 2020, amb una victòria per 2-1 del Betis, però en els enfrontaments d’aquesta temporada, el Peníscola va guanyar 4-2 i 0-6. El capità del Peníscola, Elías, va expressar la seva ambició d’aconseguir la Copa, destacant que el seu equip ja va arribar a la Final Four l’any passat i ara aspiren a portar-se el títol a Peníscola.

D’altra banda, el Betis també està decidit a competir fort en aquesta edició de la Copa. Tot i estar en una posició de descens a Segona Divisió, l’equip està lluitant per mantenir-se, demostrant la seva determinació en aquesta competició.

Els aficionats esperen amb expectació aquesta emocionant confrontació, ja que aquesta Copa del Rei promet ser un espectacle d’alta intensitat i emocions. Ambdues equips estan carregats d’habilitats i talent, i l’escenari de Sevilla serà el marc perfecte per a aquest duel tan esperat.

Amb una història recent de rivalitat, cada partit entre el Betis i el Peníscola ha estat una batalla intensa, i la Final Four de la Copa del Rei no serà una excepció. Tant els jugadors com els entrenadors estan preparant-se amb determinació per a aquest encontre, conscient de la importància d’aquesta competició i la glòria que pot aportar a l’equip guanyador.

Així, ambdós equips es preparen per afrontar aquest repte amb tota la seva força i determinació, amb l’objectiu final de coronar-se com a campions de la Copa del Rei 2024.