SER Maestrat en directe

Morella celebrarà el 55è Sexenni amb la presència estel·lar de La Oreja de Van Gogh

  • El poble de Morella està immers en els preparatius per a la celebració del seu 55è Sexenni, que se celebrarà del 17 al 27 d’agost.

A més de les tradicionals celebracions folklòriques i religioses, destaca la part festiva, amb cada gremi organitzant una nit especial per als veïns i visitants. En aquest context, una de les actuacions principals serà el concert de La Oreja de Van Gogh la nit del diumenge 18, en una festa que es preveu multitudinària.

La banda donostiarra oferirà un concert a l’exterior de l’Espai Firal, en un escenari imponent que es condicionarà especialment per a l’ocasió. Amb un repertori que inclourà molts dels seus èxits, el concert s’espera que comenci al voltant de les 23.30 hores i s’allargue fins ben entrada la matinada. Es preveu que siga una cita inoblidable per als assistents, ja que la banda és coneguda per les seues cançons, que s’han convertit en himnes pop a Espanya i en molts països d’Amèrica Llatina.

Javier Amela, regidor de Festes i Tradicions, ha destacat l’elecció de La Oreja de Van Gogh per a aquesta ocasió especial: “Es tracta d’una banda molt coneguda i intergeneracional, que agradarà a gent de totes les edats. És una gran oportunitat per a reviure molts records de les darreres dècades amb un concert especial i diferent del de la gira de festivals 2024”.

El concert de La Oreja de Van Gogh serà una de les principals actuacions musicals del 55è Sexenni, junt amb altres propostes nocturnes que ompliran la ciutat i l’Espai Firal durant els deu dies de festa. Amela ha assegurat que “esta serà una gran ocasió per a gaudir de la millor música pop i combinar-la amb els actes tradicionals del Sexenni”.

L’Ajuntament de Morella finançarà l’actuació de La Oreja de Van Gogh amb un pressupost de 60.000 euros, més l’IVA. Aquesta inversió es cobrirà amb els ingressos de les entrades anticipades, els guanys de la barra i les subvencions de la Diputació i la Generalitat destinades al Sexenni. Les entrades anticipades es posaran a la venda en els pròxims dies a través de la plataforma municipal Escena Online.