SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Peníscola sol·licita la inclusió de quatre inversions en el Pla Impulsa de la Diputació de Castelló 

L’Ajuntament de Peníscola ha sol·licitat la inclusió de quatre inversions al Pla Impulsa de la Diputació de Castelló. Amb una inversió sol·licitada de 306.100€ al Pla Provincial d’Obres i Serveis “Castelló Impulsa”, l’ajuntament vol centrar-se en millores essencials per al municipi.

Les inversions sol·licitades abasten diverses àrees clau de la localitat. Una part important d’aquest finançament es destinarà a la construcció de nous nichos en el cementiri municipal, respondre a la necessitat de més espai d’enterrament per a la comunitat. A més, es preveu la repavimentació i eliminació de bolards en el nucli suburbà, millorant la infraestructura viària i la seguretat dels vianants.

D’altra banda, l’ajuntament també ha posat èmfasi en l’espai públic destinat als més joves. La construcció d’una àrea d’ombra al parc infantil del Carrer Vilanova d’Avinyó i la millora del parc infantil de la Plaça Saragossa seran part dels projectes finançats. Aquestes millores no només proporcionaran espais recreatius més segurs i confortables per als nens, sinó que també enriquiran la qualitat de vida de les famílies a Peníscola.

Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament mostra el seu compromís amb el benestar dels seus ciutadans i el desenvolupament integral del municipi. Es espera que, amb el suport de la Diputació de Castelló, aquestes inversions contribueixin a millorar la qualitat de vida i el paisatge urbà de Peníscola, consolidant-la com una destinació atractiva per a residents i visitants.