SER Maestrat en directe

L’oferta de Koltex garanteix la recuperació total dels treballadors de Marie Claire en ERTE

  • L’oferta presentada pel grup polonès Koltex assegura la recuperació completa dels treballadors de Marie Claire que es troben en ERTE.
  • Des de juny de 2023, al voltant de 70 persones han estat en aquesta situació.

Els compromisos financers que Koltex assumeix en la seva oferta superen els 2.500.000 euros. Aquesta quantitat inclou 250.000 euros en efectiu, l’adquisició de terrenys per valor de 1.500.000 euros, al voltant de 500.000 euros del crèdit de l’Institut Valencià de Finances i despeses d’enajenació de la unitat productiva.

A més, Koltex ha presentat un pla de negoci per al període 2024-2027 que contempla aportacions financeres d’uns 5.000.000 d’euros.

Tot i que l’administrador concursal encara no ha emès una opinió sobre l’oferta, fonts consultades han confirmat que Koltex manté la seva proposta per a Marie Claire i que els tràmits oficials continuen.

Pel que fa a les condicions de l’oferta, s’ajusten a tots els requisits de Marie Claire.

D’altra banda, tot i que l’administrador concursal no s’ha pronunciat sobre l’oferta, els sindicats han assenyalat que, en principi, l’oferta de Koltex supera la del grup Ferry’s. La setmana passada, representants de Ferry’s es van reunir amb Marie Claire, en la qual l’empresa de Vilafranca va sol·licitar una millora en la seva oferta.

L’oferta de Ferry’s, que inclou 250.000 euros i la recuperació de 12 llocs de treball, sembla no satisfer la direcció de Marie Claire, segons informacions recollides.